Cookie Verklaring

Hoe gaat Mixi Media om met cookies?
De website van Mixi Media maakt gebruik van niet functionele cookies zoals Google Analytics en Facebook. In onderstaande lijst kunt u zien welke cookies er geplaatst worden wanneer u de websites van Mixi Media bezoekt en welke gegevens worden opgeslagen. Alhoewel wij ernaar streven om onze website volledig toegankelijk te houden voor onze bezoekers, is het mogelijk dat wanneer u de cookies niet accepteert, bepaalde elementen niet volledig worden weergegeven.

Algemeen
Indien u contact opneemt met Mixi Media via de website laat u uw gegevens achter. Deze worden door ons opgeslagen zodat wij u kunnen antwoorden en/of uw sollicitatie kunnen verwerken. Mixi Media verwerkt uw gegevens vertrouwelijk. Uw gegevens zullen nooit aan derden worden doorgegeven. U hebt te allen tijde recht op  inzage hoe uw gegevens door Mixi Media worden verwerkt.  Wij zetten de hoofdlijnen van de nieuwe cookiewetgeving voor u op een rijtje Er zijn cookies die uw voorkeuren (zoals taalinstellingen) en uw ingevulde (persoonlijke) gegevens opslaan. Dat kan handig zijn bij het vullen van een boodschappenmandje in een internetwinkel. Of als ‘geheugen’ wanneer u op de betreffende website in de toekomst terugkeert. Daarnaast zijn er cookies die gebruikt worden voor het opstellen van bezoekersprofielen en het volgen van surf- en zoekgedrag. Al deze persoonlijke gegevens kunnen, al dan niet tegen betaling, gedeeld worden met commerciële partijen en advertentienetwerken.

Sinds 5 juni 2012 moeten op grond van de Telecommunicatiewet websites u informeren als zij cookies willen plaatsen die bijvoorbeeld uw surfgedrag bijhouden. Zij mogen deze alleen plaatsen als u hiervoor toestemming geeft. Websites hebben uw toestemming niet nodig voor cookies die noodzakelijk zijn om een dienst of webshop te laten functioneren. Dit zijn bijvoorbeeld bestanden die bijhouden wat u in uw virtuele winkelwagentje heeft.

Toestemming verwerken persoonsgegevens
Als er met cookies persoonsgegevens worden verwerkt, is naast de Telecommunicatiewet ook de Wet bescherming persoonsgegevens van toepassing. Op grond van deze wet moet degene die persoonsgegevens verwerkt voor die verwerking in de regel zogenoemde ondubbelzinnige toestemming hebben. Vanaf 1 januari 2013 geldt hierbij voor cookies die surfgedrag volgen een rechtsvermoeden: de wet gaat er dan vanuit dat wie een cookie plaatst om surfgedrag te volgen, dat doet om persoonsgegevens te verwerken. Dit betekent dat voor cookies die surfgedrag volgen in de regel ondubbelzinnige toestemming vereist is, tenzij de plaatser van de cookies kan bewijzen dat hij geen persoonsgegevens verwerkt.

Onderstaande cookies worden op deze website gebruikt en worden geplaatst na acceptatie.

FUNCTIONELE COOKIES
Functionele cookies zijn cookies die STRIKT noodzakelijk zijn voor het functioneren van de website. Hiervoor hoeft de gebruiker geen toestemming te geven, maar we moet wel informeren over de funkties en uitleggen waarom deze cookies worden gebruikt.
sequence-engineering.nl _utma _utmb _utmc _utmz ezSID

SOCIAL PLUGIN COOKIES
Facebook, Google+, Twitter etc plaatsen d.m.v. een like button of d.m.v. een icoon, een cookie, die het voor hun mogelijk maakt om alles te weten te komen over de surfgedrag van een gebruiker . Hierdoor kunnen ze weer gerichte advertenties tonen en/of de content binnen het sociale netwerk aanpassen aan uw interesses.
Facebook
datr, p, actc_user, presence, s, sub, xs: sessie
lu, 2 jaar
De facebook cookies zorgen ervoor dat u makkelijk artikelen kunt delen met Facebook of kunt “liken”. De cookie wordt enkel geplaatst als u tijdens een bezoek aan onze website bent ingelogd op Facebook.

THIRD PARTY COOKIES
Bij een third party cookie gaat het om andere partijen, die vaak niet meteen herkenbaar zijn voor de bezoeker, die zijn / haar gegevens bewaren en (ook commercieel) gebruiken. Analytics cookies Deze cookies worden door derden gezet die tools aanbieden voor het analyseren van de gebruikers op de website. Google Analytics is hier een bekend voorbeeld van.
Google Analytics __utma: 2 jaar
__utmb: 30 minuten
__utmc: sessie
__utmz: 6 maanden Google Analytics is een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google. Met deze cookies krijgen wij inzage in het bezoek op de website. Denk aan bezoekersaantallen, populaire pagina’s en onderwerpen. Op deze manier kunnen we de communicatie beter afstemmen op de behoeften van de websitebezoekers. Wij kunnen niet zien wie de website bezoekt. Google kan dit als aanbieder van de dienst wel. Daarom heeft onze websitebouwer de Google Analytics configuratie dusdanig ingesteld dat niet uw volledige IP adres naar Google wordt gestuurd, zodat tracking op individueel niveau technisch onmogelijk wordt.